Butikkinnredning

En innbydende butikkinnredning er viktig for å vekke kjøpelyst blant kundene dine. Hestra har lang erfaring med butikkinnredning – les mer om oss her.

Med en historie som strekker seg så langt tilbake som i år 1900, kan vi i Hestra stolt vise til over 100 års erfaring. Vi kan restaurant, hotell- og butikkinnredning! Gjennom årene har vi hjulpet en rekke ulike bedrifter med å skape den beste innredningen for deres kunder.

Hvem er vi?

Det hele startet når Natanael Petersson innredet Prestegården på Hestra i år 1900. Ryktet om Peterssons talent som møbelsnekker spredte seg raskt, og han fikk mye oppmerksomhet i nærmiljøet. 20 år senere ble sønnene hans med på laget, og de begynte å levere butikkinnredninger til kunder, samt møbler til skoler og hoteller. 

Siden 1920-årene har Hestra vokst og bygget opp et bredt nettverk av samarbeidspartnere og kunder. Det er nå fjerde generasjon av Petersson-familien som driver bedriften. Teknologien har utviklet seg noe siden starten, men målet om å ha tett kontakt med kunden vil alltid forbli den samme. 

Les også: Butikkhyller

Prosessen

For å kunne tilby kundene våre den innredningen som passer formålet best, er vi svært opptatt av å levere kvalitet i alle leddene av prosessen. Hestra består av dyktige prosjektgrupper som samarbeider om å finne løsningen som passer best for hver kunde. 

Vi jobber med topp moderne utstyr, slik at vi kan produsere realistiske modeller av hvordan resultatet kommer til å se ut til slutt. Slik kan vi hele veien forsikre oss om at vi holder oss til den opprinnelige planen, samtidig som at vi enkelt kan gjøre endringer. 

Produksjonen

Vi har sørget for å tilpasse vår produksjon slik at den passer til formålet. Butikkinnredninger og andre type innredninger krever spesialtilpassede materialer og utstyr, noe vi har tilpasset oss etter. 

Vi ønsker også å utføre mye av produksjonen lokalt, og har et stort fokus på miljø og bærekraft. I tillegg utvikler vi alltid metodene våre så vi kan møte markedets ønsker og etterspørsel.

Les også: Butikkdisk

Montering

Vi monterer innredning for deg, nettopp fordi vi kjenner den best. Dermed sikrer både vi og du at alt blir som det skal og holder kvaliteten. Alle våre montører har har bred kunnskap om materialene og produktene vi jobber med.

Kontakt oss!

Hestra har avdelinger i hele Norden, og i Norge finner du oss i Drøbak, en time utenfor Oslo. Vi kan hjelpe deg med både store og små prosjekter innenfor innredning. Vi er en liten bedrift med store ressurser – sammen kan vi hjelpe deg med hele innredningsprosessen. 

Har du spørsmål om oss i Hestra, eller henvendelser rundt våre innredninger? Ta kontakt med oss i dag. Vi finner den beste løsningen for deg og din butikk! Vi gleder oss til å høre fra deg og hjelpe deg med ditt neste prosjekt. 

Har du spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg? Send oss gjerne en melding!