Butikkdisk

Trenger du en butikkdisk, eller kanskje en helt ny butikkinnredning? Hestra har over 100 års erfaring med innredning. Les mer om hva vi tilbyr her.

Enten du skal starte opp en helt ny butikk eller innrede en eksisterende butikk, er det viktig at butikken fremstår innbydende og oversiktlig. En rotete og uinspirerende butikk kan gjøre at kundene ikke finner det de leter etter, eller at de heller kjøper produktene et annet sted. 

En vakker, funksjonell og ryddig butikkinnredning kan derimot gjøre at kundene får mer lyst til å kjøpe produktene dine, og at butikken får høyere omsetning. Et av de mest nødvendige elementene i en butikk, er butikkdisken.

Hestra har bred erfaring med innredning av alle typer butikker. Vi kan hjelpe deg med både små og store prosjekter – enten du bare trenger en ny butikkdisk eller en helt ny butikkinnredning.

Tilpassede løsninger

For å kunne sikre at alle kundene våre blir fornøyde tilpasser vi alle våre løsninger etter kundens ønske og behov. Våre dyktige prosjektgrupper vil finne gode og innovative løsninger. Vi har moderne utstyr som gir oss muligheten til å lage gode modeller for de ulike løsningene vi tenker er aktuelle. Da kan både vi og kunden lettere se hvordan slutt resultatet vil se ut. 

Lokal produksjon

Vi ønsker å være en bedrift som jobber tett med både kunder og produsenter. Derfor har vi nå vårt eget verksted for treproduksjon og sveising av rørartikler. På denne måten kan vi følge produksjonen enda tettere enn når vi benytter oss av eksterne produsenter. 

Butikkinnredning

Butikkinnredning er mye mer enn bare en butikkdisk. Det handler like mye om å produsere gode løsninger for butikken som en helhet, slik at den virker til det formålet det er tenkt til. Det er slike løsninger vil jobber hardt for å skape. Vi ønsker å lage en innredning som kunder vil får en god opplevelse fra, og et miljø ansatte trives i. 

Les også: Butikkhyller

Om Hestra

Det hele startet for 120 år siden, da Natanael Petersson leverte møbler og innredning til prestegården på Hestra. Etter at ordet spredte seg på bygda om at Petersson hadde gjort en så god jobb fikk han flere oppdrag og bedriften vokste betraktelig over de neste 20 årene. da ble sønnene hans også en del av bedriften. 

Siden det har vi kommet langt. Nå har vi topp moderne utstyr og vi er en stor bedrift med mange ansatte og flotte samarbeidspartnere. På denne måten sikrer vi det beste resultatet for alle våre kunder. 

Kontakt oss!

Skal du innrede en butikk, eller kanskje vil du bare bytte ut den butikkdisken du allerede har? Ta kontakt med oss i dag, så finner vi den løsningen som passer best for deg og dine behov. Vi gleder oss til å jobbe med deg!

Har du spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg? Send oss gjerne en melding!