Butikkhyller

Ser du etter nye butikkhyller, eller kanskje en helt ny butikkinnredning? Hestra har over 100 års erfaring med butikkinnredning. Les mer om hva vi tilbyr her.

Oversiktlige butikkhyller er helt essensielt når man skal innrede en butikk. Butikkhyllene gjør at du kan skape forskjellige avdelinger og soner i butikken, og at hver produktkategori har hver sin hylle. 

Dette gjør at kundene lett finner varene de trenger og at butikken fremstår ryddig og inspirerende, noe som igjen kan skape bedre omsetning

120 års erfaring med butikkinnredning

Å skape en flott og funksjonell butikkinnredning med butikkhyller, butikkdisk og lignende, er noe av det vi i Hestra kan best. 

Vi er en fjerdegenerasjons familiebedrift som startet med innredning av butikker, hoteller og restauranter allerede i år 1900. Det gjør at vi har opparbeidet oss 120 års erfaring med alt fra konseptutvikling til produksjon og montering av butikkinnredning. 

Vi benytter oss av moderne verktøy innen AR- VR- og 3D for å kunne gi deg et realistisk bilde av hvordan butikken din kommer til å se ut. Sammen med deg finner vi den løsningen som passer din butikk best. Her er noe av det vi kan hjelpe deg med: 

Konseptutvikling og layout

Vi har bred erfaring med konseptutvikling for alle typer butikker. Konseptutviklingen begynner med at vi tegner idéer ut i fra hva du som kunde har behov for. Deretter printer vi ut idéene i 3D-skriveren vår, og vi kan også bistå med 3D-omvisning i VR og layout-tegninger i både 2D og 3D. 

Våre erfarne prosjektledere sørger for at du som kunde får et helhetlig bilde av hvordan butikken kommer til å se ut før du bestemmer deg. Hestra består av et tverrfaglig team som har spisskompetanse innen hvert av sine arbeidsområder, noe som gjør at vi kan hjelpe deg med enten hele eller bare deler av butikkinnredningen. 

Produksjon 

Vi kan designe og produsere spesialtilpassede butikkhyller eller andre deler av butikkinnredningen din. Hestra har lang erfaring med å produsere alle produktene som trengs for å skape en god butikkinnredning

Vi kan sage, frese, overflatebehandle og sette sammen treprodukter, i tillegg til å skjære, bøye eller sveise blikk- og rørartikler. 

I tillegg til en omfattende egenproduksjon, har vi også et stort nettverk av underleverandører som hjelper oss med å skape de beste løsningene for våre kunder.

Montering

Vi kan også hjelpe deg med å montere butikkhyller eller andre deler av innredningen. Vi har både egne montører og et stort nettverk av eksterne montører som kan bidra med å skape innredningen som passer din butikk best.

Kontakt oss i dag

Hos Hestra jobber både montører, prosjektledere og butikkinnredere under ett og samme tak. Sammen kan vi hjelpe deg med både små og store prosjekter – enten du trenger nye butikkhyller eller full innredning av en ny butikk. 

Hos oss møter du hyggelige og erfarne ansatte som alltid prøver å finne den beste løsningen for deg og din butikk. 

Hvis du trenger hjelp med butikkinnredning, produksjon av butikkhyller eller lignende, så ta kontakt med oss i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg? Send oss gjerne en melding!