Fra idé til ferdig prosjekt.

Det er personalet vårt og den samlede kompetansen som er den største styrken vår. Våre hengivne prosjektgrupper settes sammen i forkant av hvert prosjekt for å på sin måte finne den beste løsningen i ethvert øyeblikk. Vi har en utviklingsavdeling der vi jobber med den nyeste teknikken innen VR-, AR- og 3D-visualisering. Med vår egen produksjon sikrer vi at vi kan imøtekomme høye krav hva gjelder materialer og kvalitet. Vi har dessuten alt samlet på ett sted, noe som gir et samspill med uendelige fordeler gjennom hele prosjektet. Vi kan butikkinnredning, hotellinnredning og restaurantinnredning. Prøv oss!

Konseptutvikling

Følelsen man får når man går inn i utviklingsavdelingen vår i Hestra, er slående. Her blandes grenseløs kreativitet med de mest funksjonelle løsningene og tekniske nyvinningene der kun fantasien din setter grenser. Konseptidéer som begynner med papir og penn tar fysisk form i 3D-skriveren vår. Samtidig visualiserer vi butikkmiljøer, og vi kan tilby en 3D-omvisning i VR, i tillegg til bilderealistiske gjengivelser. Våre erfarne prosjektledere kan selvfølgelig også bistå med layout-tegninger i både 2D og 3D. Fysiske materialprøver blandes med funksjonelle og fleksible butikkløsninger. I et konstant streben etter at hvert prosjekt, uansett størrelse og omfang, skal få den best tenkelige løsningen.

Produksjon

Produksjonen vår er fullstendig tilpasset butikkinnredning og hotellinnredning. Vi oppdaterer kontinuerlig kunnskapen vår og alt maskinelt utstyr. Vi sager, freser, overflatebehandler, monterer kantlister og setter sammen treproduktene våre, og vi skjærer, bøyer, sveiser og stanser ut blikk- og rørartiklene våre. Vi utvikler også kontinuerlig logistikkløsningene våre, og vi er vant til komplekse utrullinger til de fleste land og unike prosjekter.

Montering

Med egne montører så vel som et omfattende og erfarent nordisk nettverk av montører og byggere, løser Hestra montering og enklere byggejobber for en rekke kunder. Det er vi som kjenner innredningen vår best – la oss hjelpe til med monteringen.

Et genuint helhetsengasjement

Et fremgangsrikt innredningskonsept er en blanding av et lokkende miljø, eksponeringer som selger og en nøye planlagt layout. Det er her Hestra kommer inn i bildet. Vi skaper kjøpelyst og sikrer helheten – fra idé til ferdig butikk. Med drevne og erfarne prosjektleder, smarte planleggere, dyktige montører og et stort engasjement fra hele bedriften, hjelper vi deg helt i mål. Uansett om det dreier seg om butikkinnredning, produktstand, shop in shop-innredning, hotellinnredning eller restaurantinnredning, har vi et ønske om å være den lille bedriften med de store ressursene.

Know-how

Vi i Hestra liker å innrede butikker, hoteller og restauranter, og vi er dyktige i faget vårt. Ikke nøl med å kontakte oss – vi hjelper deg gjerne. Snakkes snart!

Layout

Få hjelp av våre profesjonelle butikkinnredere. Vi tegner butikker hver dag året rundt, og har mye erfaring med ulike bransjer. Riktig layout gir økt salg – så enkelt er det!

Produksjon

Vi har en omfattende egen produksjon, i tillegg til at vi har et stort nettverk av underleverandører som hjelper oss med å realisere produktet ditt, uansett materiale og volum.

Logistikk

I Hestra oppbevarer, pakker og sender vi hver dag store mengder innredning til en rekke ulike steder nord i Europa. Med moderne hjelpemidler og god erfaring finner vi den logistikkløsningen som passer deg best.

Montering

Med lang erfaring jobber vi med å installere innredning rundt omkring i det nordlige Europa. Vi jobber med egne montører, men har også et stort nettverk av erfarne eksterne partnere.

Konseptutvikling

Et helt nytt konsept, eller oppdatering av et allerede eksisterende konsept? Arkitektene våre finner rett uttrykk i samspill med designere som gjør visjonene deres til virkelighet. Vi jobber alltid med de nyeste verktøyene innen VR-, AR- og 3D-visualisering for best mulig beslutningsstøtte gjennom konseptutviklingen.

Room2Room.se

Room 2 Room er samarbeidspartneren vår for hotellkonsepter. Sammen kan vi tilby komplette innredningskonsepter for hoteller, konferanser, restauranter og barer. Vi leverer alt fra design til ferdigmontert innredning. Hvis du allerede har en arkitekt, kan vi ta oss av produksjonen, levering og montering av allerede innhentede design.