• English
 • Svenska
 • Norska
 • Dansk
 • Suomi

LA KJØPELYSTEN BLOMSTRE

Hestra er spesialister på å skape butikker med salgsappell og sterk profil. Vi vet hvordan man bygger vellykkede butikkonsepter som øker kundenes kjøpelyst. 

RETAIL IS DETAIL

Et vellykket butikkonsept er en blanding av et fristende butikkmiljø, salgsfremmende varepresentasjoner og en godt planlagt butikklayout. Alle deler er avgjørende for å forvandle passerende personer til kjøpende kunder. Det er her Hestra kommer inn i bildet. Vi skaper kjøpelyst og får alle detaljer til å fungere sammen i en større helhet.

STØTTE HELE VEIEN

Ved å lytte til kunden og sette sammen unike prosjektgrupper for hvert prosjekt kan Hestra bidra med spisskompetanse og erfaring. Hestra forstår bransjen din og hverdagen din. Vårt kunnskapsrike personale og vår helhetstenking gjør dessuten at sluttresultatet blir det best tenkelige. Ta kontakt, og så skaper vi en optimal løsning sammen.

 • Design

  Enkeltstående eksponeringsløsninger eller hele butikkonsepter spiller ingen rolle for Hestra. Våre arkitekter og formgivere arbeider alltid tett sammen med kundene for å utvikle unike uttrykk for hver bransje, kjede og butikk. Vi er dyktige til å formidle den riktige følelsen gjennom tydelige 3D-visualiseringer. På denne måten både støtter vi og sikrer en raskere konseptutvikling.

  Erbjudande Design
 • Layout

  Hestra har lang erfaring med å utvikle en butikklayout som øker flyten i butikken. Vi vet hvordan man best klarer å lose kundene gjennom butikken og eksponere hele sortimentet. Det er det samme hvordan lokalene ser ut, eller hvilke kunder du har. Våre prosjektledere er eksperter på å utvikle salgsdrivende layout. Ved hjelp av 3D-visualisering og plantegninger hjelper vi deg med å forstå hvordan butikken ser ut og fungerer.

 • Konstruksjon

  Hestra har store kunnskaper om butikkinnredning og produktpresentasjoner samt langt samarbeid med ledende butikkjeder, varemerkeleverandører og designbyråer. Våre konstruktører arbeider med alle slags materialer og bruker de nyeste CAD-systemene og visualiseringsprogrammene. Integrert elektronikk og belysning skreddersys alltid etter dine ønsker.

  Erbjudande Layout
 • Erbjudande Produktion

  Produksjon

  Hestras mål er alltid å skape tiltalende og funksjonell innredning av høy kvalitet. En av våre sterke sider er å kombinere enkle konstruksjoner med et bredt sortiment av standarddeler. Produksjonen skjer i Hestra i en moderne, robotisert maskinpark. Lang erfaring, dyktige medarbeidere og et innarbeidet nettverk av underleverandører gjør at vi kan tilby en effektiv produksjon på alle områder.

 • Logistikk

  For oss er det en selvfølge at du skal få riktig produkt til riktig tid. Derfor gjør Hestra det riktige hele veien. Vi ser på logistikk i et større perspektiv og håndterer logistikkspørsmål for flere av våre kunder. Våre store, nybygde lagerlokaler har over 13 000 pallplasser. Dessuten er Hestra strategisk plassert mellom København, Oslo, Stockholm og Helsingfors. På denne måten er vi alltid i nærheten av deg. Engasjerte medarbeidere og effektive systemer gjør at vi kan tilby førsteklasses logistikk til alle slags kunder.

  Erbjudande Logistik
 • Erbjudande Montage

  Montering

  For å møte kundenes behov for helhetsløsninger har vi både egne montører og et nettverk av dyktige samarbeidspartnere i hele Norden. Vi tilbyr også monteringsveiledning i andre deler av verden. Ved bare å bruke kvalifiserte montører som er kjent med Hestras produkter, kan vi garantere at alt monteres på riktig måte. Din butikkinnredning vil dermed se ut og fungere akkurat som den skal, uansett leveringsadresse.

 • Gjennomgang

  Et innredningskonsept bør vurderes og oppdateres med jevne mellomrom, dels for å kunne eksponere sortimentet ditt på optimal måte, dels for å styrke profilen din. Vi anbefaler derfor regelmessig konseptgjennomgang. Ved å se på alt fra kundeflyt til konseptets følelsemessige uttrykk, kan du opprettholde et attraktivt butikkonsept over tid. Hestras prosjektledere, innredningsarkitekter og konstruktører hjelper deg med både praktiske og økonomiske forbedringer.

  Erbjudande Genomgång