• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

STANDARD, PERSONLIG ELLER EKSKLUSIVT

Hestra tilbyr flere veier til riktig butikkinnredning. Det spiller ingen rolle hvilken vei du velger. Målet er alltid det samme. Du skal alltid bli fornøyd med sluttresultatet.

STORT SOM SMÅTT

Hestra kan hjelpe alle − fra enkeltstående lokale butikker til store butikkjeder − med å finne riktig innredning. Noen ganger er det ferdige løsninger rett fra lageret, andre ganger er det eksklusive innredningskonsepter med enerett for kunden. Mellom disse ytterpunktene er det uendelig mange muligheter for å skape unike konsepter og butikker med salgsappell. Våre prosjektledere, arkitekter, belysningseksperter og konstruktører hjelper deg med å finne den riktige løsningen.

STANDARD SOM SPESIAL

Mange av kundene våre satser utelukkende på Hestras standardsortiment. Andre kunder kommer til Hestra for å skape unike og personlige konsepter med sterk profil med vårt standardsortiment som grunnlag. Den tredje veien er å blåse i alt som heter standard og la oss utvikle frittstående konsepter som er unike i sitt slag. Uansett hva man velger, har vi butikkinnredning for alle forutsetninger, ønsker og behov.

Produkt standard

STANDARDINREDNING

Velg ferdige standardprodukter, og kombiner som du vil. Raskt, smart og smidig.

Produkt personlig

PERSONLIG INNREDNING

Ta utgangspunkt i ditt varemerke og Hestras sortiment for å skape en innredning som styrker din profil.

Produkt exklusiv

EKSKLUSIV INNREDNING

Skap noe unikt der hver detalj er gjennomtenkt ut ifra dine egne ønsker og krav.

DYPDYKK I SORTIMENTET

I Hestras produktkatalog finner du tusenvis av artikler for alle tenkelige formål. Bla gjennom på nettet, last ned eller få en fysisk katalog i postkassen.

MONTERINGSANVISNINGER

Monter riktig og lett – last ned Hestras monteringsanvisninger.