• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

HESTRA I HANDELEN

Hestras produkter finnes i alle mulige bransjer og ulike typer butikker. Vi har løsningene som skal til for å skape tiltalende butikkmiljøer med salgsappell.

I dag arbeider Hestra på et bredt marked i flere land med små og store kunder. Vi er vant med ulike behov, krav og ønsker. Hestra har de riktige løsningene uansett om du vil ha et unikt, arkitekttegnet konsept eller satser på vårt omfattende og fleksible standardsystem.

Sport og fritid

Butikker innen sport og fritid endrer ofte utseende i takt med sesongen. Innredningen må derfor være fleksibel og funksjonell. Vi sørger for at innredningen styrker butikkonseptet ditt på alle måter uansett hva du selger, eller hvem du henvender deg til.

Dagligvarer

Det skal være hyggelig og lystbetont å komme inn i en dagligvarebutikk. Man skal bli inspirert til nye kulinariske eventyr og få et godt overblikk over butikken. Hestra hjelper deg med fleksibel butikkinnredning som både innbyr til kjøp og tåler høy belastning.

KLÆR/SKO

I kles- og skobransjen er det helt nødvendig at butikkinnredningen har høy motefaktor. I tillegg til å selge fysiske produkter, skal butikken også vise hete trender og formidle en personlig følelse. Vi hjelper deg med å skape moteriktige butikker for ulike stiler.

Jernvarer/Bygg/Maling

Under samme tak kan en byggvarehandel, en jernvarehandel eller en malingsbutikk ha produkter av svært varierende størrelse, vekt og utseende. Vi har løsninger for alle slags produkter på dette området, fra kraftige hyllesystemer til innbydende demotorg.

Optikk/Ur/Smykker

Høy motefaktor og funksjonalitet har avgjørende betydning ved innredning av butikker som selger briller, ur og smykker. Innredningen skal dessuten styrke butikken som helhet, og skille ulike varemerker fra hverandre. Våre innredningsløsninger sørger for alt dette og mye mer.

Bil

Klare grafikk informasjonstavler hjelper kunder langveisfra finne rett i butikken. Flere muligheter for kundene å sitte ned og gå gjennom deres kjøretøy kjøp, enten over en kopp kaffe eller med en selger.

Blomster/Hage

Hestra er like dyktige til å designe eksklusive blomsterbutikker som til å levere robust og uttrykksfull butikkinnredning til hagesentre. Løsningene våre er enkle å bygge om og tilpasse slik at de kan utnyttes optimalt til eksponering av ulike typer sesongprodukter.

Hjemmeelektronikk

I hjemmeelektronikkbransjen er det viktig med presentasjon av produkter. Kundene vil dessuten gjerne prøve produktet før de kjøper det. Hestra vet hvordan man skaper en innovativ og moderne elektronikkbutikk med salgsappell.

Interiør

Interiørbutikker har en større rolle enn å selge for eksempel møbler, porselen og puter.
De formidler også en følelse av ulike livsstiler og trender. Hestra hjelper deg med å skape inspirerende og moderne interiørkonsepter for bevisste kunder.

Helse/Kosmetikk

Apotek, helsekostbutikker og kosmetikkbutikker krever forskjellig slags innredning for ulike produkter, fra medisiner til parfyme. Innredningen er også viktig for å innby til rådgivning. Hestra har løsninger for både produktene og møtet mellom mennesker.

Bok/Papir

En bok og papir butikk kan inspirere alt fra litterære opplevelser til å lage i ulike former. Interiøret bør derfor være fleksibel og innbydende å eksponere produktene på best mulig måte, enten det er høysesong eller bok salg.

Restaurant